Hoppa till textinnehållet

 

Slår för samhället

Till dig som jobbar inom vården vi vill bjuda dig glass

Tack för allt du gör, för de äldre, sjuka och för de anhöriga. Vi förstår att situationen just nu gör jobbet extra utmanande och stundtals svårt. Vi vet, det är bara en glass, men den är välment och vi hoppas att den kommer ge dig en god stund.

Så här gör du för att få din glass 

Sparbanken Eken bjuder vårdpersonal i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län på glass. 1 000 glassar utlovas – först till kvarn.
Fyll i namn, arbetsplats och mobilnummer nedan. Inom en vecka får du ett sms med en värdekod som gör att du kan hämta ut en valfri glass från GB till ett värde av max 30 kr. Glassen hämtar du hos; Pressbyrån, 7-Eleven, Coop, Hemköp, Willys, City Gross, Matrebellerna eller Direkten.   

Vill du visa uppskattning till någon som jobbar inom vården och skicka dem en glass? Det går finfint - glöm bara inte att fylla i personen i frågas mobilnummer nedan. 

Jag godkänner att mitt mobilnummer används av Mobila Presentkort för att skicka ut en värdecheck.

Vad är Ekenhjärtat?

Coronavirusets framfart gör att vi står inför en svår samhällsutmaning som kräver att vi hjälps åt på alla plan. Banken har under många år haft förmånen att gå med bra vinst och har därför muskler för att kunna hjälpa till. Det ligger i Sparbanken Ekens DNA att stötta samhället när det behövs som mest.

Vi valde därför att öppna upp Ekenhjärtat för att stötta vår region. I Ekenhjärtat har man kunnat ansöka om föreningsstöd och om bidrag till bra idéer som kunde göra en positiv skillnad för någon annan i dessa svåra tider.

  • 1,3 miljoner har delats ut
  • 105 föreningar har fått stöd
  • 13 goda idéer har beviljats

Vi är mycket stolta och glada över den positiva respons vi har fått! Tack för alla glada tillrop och fina ord!

Ansökan till Ekenhjärtat har nu stängt - men vem vet när det börjar slå lite extra igen. Väl mött!

Beviljade stöd

Här presenterar vi vilka som fått beviljade stöd från Ekenhjärtat