Hoppa till textinnehållet

Vi söker privatrådgivare

Om oss
Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos både våra medarbetare och kunder. Det ger också en unik möjlighet att påverka din egen utveckling och arbetsvardag.
 

Om tjänsten
I rollen som privatrådgivare utvecklar och fördjupar du både befintliga och nya kundrelationer. Du har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehov avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler och möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt.
 

Om dig
Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar, du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig. Du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Du har tidigare jobbat med rådgivning inom bank och har en Swedsec-licens för rådgivare och bolån. Det är meriterade om du har IDD licens då vi tillhandahåller både liv- och sakförsäkringar.

Ansökan

  • Tjänsten är tillsvidare och på 100 %
  • Placeringsort är Grimslöv
  • Sista ansökningsdag är den 5 juni. Urval och intervjuer sker löpande.
  • Frågor om tjänsten ställs till Rörelsechef Ingela Olsson, 0459-387 73,
  • Facklig kontaktperson är Fredrik Bring telefon 0470-74 18 54