Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Mini Futures Long & Short

Söker du en placering med hög avkastningspotential och är du villig att ta hög risk? Med Mini Futures kan du tjäna pengar vid såväl marknadsuppgång som marknadsnedgång.

Mini Futures finns i två varianter, Long respektive Short. Gemensamt för produkterna är att de har en hävstång samt att de är kopplade till någon av råvarorna vete, soja eller diesel. Med Mini Future Long får du en hävstång vid stigande priser på någon av de underliggande marknaderna. Med Mini Future Short får du avkastning med hävstång om underliggande marknad sjunker. 

Mini Futures passar dig som

  • Är en erfaren marknadskännare gällande någon av de underliggande tillgångarna vete, soja eller diesel
  • Har en tydlig uppfattning om hur underliggande tillgång kommer att utvecklas
  • Är villig att ta risk och kan bära en förlust i din investering

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrument innebär ett risktagande och man kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet.

Handla med Mini Futures

I likhet med en aktie, är Swedbanks Mini Futures ett börsnoterat värdepapper som du enkelt kan köpa och sälja via internetbanken, appen eller bankens aktiemäklare.

Mini Future Long

Mini Future Short

Aktier analyser, artiklar och bloggar

Vår nättidning håller dig uppdaterad och ger dig inspiration om många av bolagen på börsen. Här får du också konkreta placeringstips för såväl enskilda värdepapper som fonder.