Hoppa till textinnehållet

Stiftelsebidrag

Sparbanken Eken är ingen vanlig bank. Vi är en fristående sparbank som vill driva bygdens utveckling. Pengarna du sparar lånar någon annan i vårt område och bankens vinst stannar och gör nytta på hemmaplan. Dina sparpengar och bankens vinster gör på så sätt bygden levande.

Kriterier för stiftelsebidrag

Sparbanksrörelsens grundläggande värderingar handlar om att bidra till möjligheten att kunna leva, verka och utvecklas i området där banken är verksam. Det finns inga begränsningar för vem eller vilka som får söka bidrag hos våra ägarstiftelser. Både privatpersoner, företag, organisationer och föreningar är välkomna att söka bidrag.

Ansökan och datum för stiftelsebidrag

Varje stiftelse behandlar bidragsansökningar. Gå in på respektive stiftelse för att se när du senast behöver skicka in din ansökan.

 

 

Frågor?

Hittar du inte svar på dina frågor kring sponsring och stiftelsebidrag på vår webbsida är du välkommen att höra av dig till oss.

Sponsring

För frågor kring lokal sponsring vänder du dig till närmsta kontorschef. För mer omfattande samarbeten vänder du dig till bankens marknadschef, Tfn. 0459-388 02.

 

Stiftelsebidrag

För frågor om stiftelsebidrag kontakta ordförande i respektive stiftelse.