Meny
Samhällsengagemang
Våra kontor
Organisation

En färgglad fest idag. För en varmare värld imorgon.

Lördagen den 11 maj firar vi kärleken och alla människors rätt att vara den man är och älska den man vill!

Glad Linda

Välkommen till en färgsprakande kombinerad personal- och familjeaktivitet! Vi känner oss stolta över att få bjuda in dig och din närmsta familj till en aktivitet med kärleken i fokus. Våra festligheter startar i Villa Trädgård Deluxe på Sandgärdsgatan i Växjö kl. 11.30. Här kommer vi att umgås, njuta av Villans pizzabjudning och komma i stämning tillsammans inför Växjö Prideparad som vi sedan kommer att delta i. 

Efter en fartfylld och härlig stund på Deluxe går vi i samlad trupp och ansluter oss till prideparaden som avgår klockan 14.00. I paraden deltar tusentals privatpersoner, föreningar, företag och organisationer som tillsammans står upp för alla människors lika värde – en folkfest som bara växer år för år.

Varför deltar Sparbanken Eken i Växjö Pride?
 
  • Vi står upp för människors lika värde
  • Vi står bakom varje människas rätt att vara den man är, och älska den man vill
  • Vi visar att detta är viktigt för oss som bank, arbetsgivare och samhällsaktör.

"Vi känner glädje genom en genuint positiv känsla som skapar samhörighet, trivsel och god stämning. Vi upplever trygghet i vardagen genom tillit och förtroende för varandras roller där hänsyn och respekt finns för allas olikheter."

Ur Sparbanken Ekens värdegrund

Paraden avslutas i Linnéparken där det bjuds på musikunderhållning arrangerad av Pride. Här slutar vår gemensamma aktivitet men du och din familj kan givetvis stanna kvar och fortsätta njuta av en förhoppningsvis skön majkväll.

Det enda du behöver ta med är ett soligt humör. Snygga t-shirts, flaggor och annan färgsprakande rekvisita finns på plats.

Vid anmälan anger du storlek på t-shirt för alla deltagare du anmäler. Tänk på att vi ska bära t-shirten väl synlig, så ta hellre någon storlek större så kan du bära den över tröja/jacka vid sämre väder. Har du kvar din tröja från förra året så återanvänder du den.

Vi vill ha din anmälan senast torsdagen den 18 april.

Villa Trädgård Deluxe

Växjö Pride anordnar en av Sveriges största prideparader, och den går vi tillsammans med:

…och tusentals privatpersoner, som står upp för alla människors lika värde.

Vi ser fram emot att dela dagen tillsammans med dig och den eller de som du håller kär!

Se vår film vi spelade in under förra årets pride här: