Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Företag

Man in bakery - small business

Vi är en självständig bank med stark lokal förankring, vilket betyder att vi har lång erfarenhet och bred kunskap om näringslivet i vår region. Som företagskund hos oss får du sakkunnig hjälp när det gäller både finansiella frågor i den dagliga verksamheten. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Oavsett om ditt företag är litet, medelstort eller ingår i en stor koncern kan vi erbjuda bra lösningar, anpassade utifrån dig och ditt företags unika behov. 

Aktuellt just nu

Välkommen afterwork

Vi vill bjuda in dig som företagskund till en trevlig kväll med nätverkande, god mat och roliga aktiviteter tillsammans med oss och andra företagare.

Nyhet! Tre företagspaket med lite olika innehåll

Bas, Plus och Bokför är våra tre företagspaket som innehåller smarta tjänster för en smidigare vardag. De ger dig även mer tid för företaget. Oavsett om du är en start-up eller ett företag i tillväxtfasen så finns det något som passar alla!

Nya regler att ha koll

Nytt år betyder nya lagar och regler. Här har vi samlat förändringar på skatteområdet som kan påverka ditt företags ekonomi och era administrativa rutiner.

Tips och inspiration

Nyhetsbrevet Bättre Affärer ger erbjudanden och tips för företag.

Tips och råd

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.