Meny
Samhällsengagemang
Våra kontor
Organisation

Möt våra medarbetare

Manlig medarbetare utomhus

Viktor Magnebrink

Ålder: 24 år
Bor: Växjö, född och uppvuxen i Karlshamn.
Antal år på Eken: 1 år som tillsvidareanställd.
Gör helst på fritiden: Tränar tillsammans med vänner eller intresserar sig för film och skapandeprocessen.
 

Viktor arbetar just nu som kassa- och kundtjänstmedarbetare hos oss på Eken men kommer efter sommaren att utvecklas i sin roll till licensierad privatrådgivare. Något som har varit ett mål sedan han tillsvidareanställdes för ett år sedan.

Viktor har under sitt år hos oss utbildat sig tillsammans med andra sparbanksmedarbetare i Stockholm, tagit sin bolån-, rådgivar- och SwedSec-licens samt suttit vid sidan om andra mer erfarna rådgivare på banken.

Tack vare ett stort engagemang från Viktor och att det öppnades upp möjligheter på vårt kontor i Grimslöv kommer han redan efter ett år som kassa- och kundtjänstmedarbetare gå vidare till rollen som privatrådgivare. Vi passade på att fråga Viktor om hur det kom sig att han sökte sig till Eken och vad han mest ser fram emot i sin nya roll. 

Två glada medarbetare

Hur gick dina tankar när du sökte din tjänst för drygt ett år sedan?

När jag sökte tjänsten i Grimslöv var jag inte ny till Sparbanksvärlden eller Sparbanken Eken heller för del delen. Jag hade arbetat extra som timvikarie på vårt kontor i Ryd under min studietid och visste att jag trivdes otroligt väl både med arbetsuppgifterna, kollegorna och Eken som arbetsgivare. När min nuvarande tjänst blev ledig var det ett väldigt lätt beslut att söka den då jag var väl medveten om att Sparbanken Eken är en av de bästa arbetsgivarna i bankbranschen. Jag såg även tjänsten som en bra möjlighet att utvecklas i min tidigare roll men även att få växa in i ett större uppdrag.

Hur ser du på tiden sedan du anställdes?

Jag ser endast positivt på den tid som har varit. Jag har trivts väldigt bra med mina arbetsuppgifter och min arbetsplats men bäst av allt har självklart varit förmånen att få jobba med så härliga kollegor. Från första dagen har jag haft en otrolig stöttning från mina kollegor som verkligen vill se mig lyckas och alltid har funnits där när jag har behövt hjälp. Framför allt har det varit otroligt kul. Det är nog väldigt få dagar jag har jobbat i banken då jag inte vid något tillfälle fått lite kramp i käken av skratt.

Vad ser du mest fram emot i din nästa roll?

Det jag ser mest fram emot är att fortsatt erbjuda den bästa servicen på marknaden men även att knyta mera långvariga och personliga kontakter med våra kunder.

Om man skulle vara intresserad av att söka en tjänst i kassa/kundtjänst på Eken – vad skulle du då vilja säga till en ny potentiell kollega?

Det absolut viktigaste är att man gillar att träffa människor. Om man trivs med det sociala och kan bemöta andra kommer resten falla på plats. Det är även viktigt att man tycker det är kul att lära sig nya saker då både tjänsten och bankbranschen i helhet konstant utvecklas och förändras. Jag har visserligen inte haft speciellt många arbetsgivare i mitt liv men jag har svårt att tänka mig att det finns en bättre arbetsgivare än Sparbanken Eken eller ett härligare gäng än i Grimslöv.

Glad manlig medarbetare
Är du vår nästa kollega?

Ditt nästa ävetyr kan börja, hos oss.

Vår viktigaste tillgång är medarbetarna – de som varje dag går till jobbet och gör Sparbanken Eken till just Sparbanken Eken. Oavsett vilken roll du har hos oss är du lika viktig för helheten. Världen kan bli din, hos oss.