Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Välkommen till en lokal Ekenfrukost med vänner!

Torsdagen den 15 februari bjuder vi in dig till en inspirerande och lärorik frukost på fem orter i vår region. På respektive plats möter du andra företagare, lokala näringslivsrepresentanter och medarbetare från Sparbanken Eken. Tillsammans tar vi del av ett exklusivt program med aktuella föreläsare och ämnen för dig som företagare. 

Glada medarbetare

Välkommen att börja din torsdag med oss på Sparbanken Eken och följande exklusiva talare:

Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

Hur är det att vara chef över Messi, Zlatan och Ronaldo?

Med utgångspunkt från sina möten med världens bästa fotbollsstjärnor som Messi, Zlatan och Ronaldo berättar Jonas Eriksson om vikten av att ta blixtsnabba beslut, kommunikation och arbete under en extrem press.

Man behöver inte ha det minsta intresse av fotboll för att uppskatta föreläsningen. Med utgångspunkt från sin parallella karriär som entreprenör – berättar han om vilka likheter som finns mellan ledarskapet i arbetslivet och idrotten samt hur teamwork förde honom till toppen.

Utöver sin karriär som fd fotbollsdomare är Jonas entreprenör, bolagsbyggare, expert på SVT, författare, samt har medverkat som investerare i tv-produktionen Draknästet.

Annelie Lindqvist

Annelie Lindqvist

Gör dig av med din pensionsångest

Annelie Lindqvist är Placerings- och försäkringsspecialist hos oss på Sparbanken Eken. Under denna morgon kommer hon prata mer om de vanligaste frågorna hon får från kunder; ”Hur mycket får jag i pension?" och "Nu måste vi väl alla jobba tills vi blir 69 år?”.

Dag och tid:

Torsdag 15/2 kl. 7.45-9.30

Plats:

Växjö – PM & Vänner
Tingsryd – Mårdslycke
Karlshamn – Centrumbiografen
Emmaboda – Folkets Hus, Glasblåsaren
Älmhult – Folkets Hus

Du väljer vid anmälan vilken plats du önskar delta på.

Frukost, mingel och nätverkande sker fysiskt på våra fem orter, där vi gemensamt får ta del av Jonas och Annelies föreläsningar digitalt. Du är välkommen att ta med dig en vän eller kollega.