Meny
Samhällsengagemang
Våra kontor
Organisation

Vi söker vik. privatrådgivare

Ditt nästa äventyr kan börja, hos oss. 

Vår kollega Hannah ska studera till hösten, blir hennes vikariat ditt första steg in i vår värld?

Om oss
Sparbanken Eken är inte en vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Att vi är lokalt ägda och gillar att ge tillbaka till närsamhället skapar stolthet, både hos våra medarbetare och kunder. Det ger också en unik möjlighet att påverka din egen utveckling och arbetsvardag.

 

Om tjänsten
I rollen som privatrådgivare utvecklar och fördjupar du både befintliga och nya kundrelationer. Du har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehov avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler och möter kunden personligen på kontoret, via telefon och/eller digitalt.

 

Om dig
Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar, du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig. Du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller liknande som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har tidigare jobbat med rådgivning inom bank och har en Swedsec-licens för rådgivare och bolån. Det är meriterade om du har IDD licens då vi tillhandahåller både liv- och sakförsäkringar. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

  • Tjänsten är ett vikariat på 100% under 3,5 år, med chans till förlängning.
  • Placeringsort är vårt kontor i Åryd, Karlshamns kommun.
  • Sista ansökningsdag är den 26/3. Urval och intervjuer sker löpande.
  • Frågor om tjänsten ställs till kontorschef Terese Ambjörn, 0454-358 81
  • Facklig kontaktperson är Helen Johansson, 0454-358 84
  • Ansökningar hanteras av bankens HR konsult Elisabeth Dahl

 

Välkommen med din ansökan!

Sparbanken Eken har:

Grafisk karta över våra kontor