Vi tror att du trivs med att ha många och täta kundkontakter, är bra på att identifiera kundbehov och därmed också bra på att presentera kloka affärslösningar. Du är kommunikativt skicklig och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper såsom engagemang, samarbetsförmåga, affärsmässighet och analytisk förmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som företagsrådgivare med skog- och lantbruksinriktning samt är SwedSec-licensierad.

Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt. Vi står inför många förändringar inom bankbranschen, du tycker det är intressant och spännande med framtidens bank och vill vara med och driva utvecklingen!

Våra kärnvärden Lokala, Nära och Kompetenta bär vi på Sparbanken Eken med oss i allt vi gör. De vägleder oss såväl i vårt agerande mellan varandra som kollegor som i mötet med våra kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuder dig ett spännande och mångsidigt arbete, där kompetens är ett ledord. Vi arbetar nära i team och tror att du, precis som vi, tycker om att skapa goda kundrelationer både med befintlig kundstock och vid nykundsbearbetning.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande.Välkommen med din ansökan till
Frågor om tjänsten besvaras av kontorschef Linda Nilsson, 0477-484 81.
Facklig kontaktperson är Roger Olsson, Tfn. 0477-484 83.

Annonsen i pdf